Banenkartel - Nederland Bananenrepubliek.

Nou, zoals we allemaal wel diep van binnen weten: demoCRAZY oftewel democratie bestaat niet! Want had het praktisch gezien wel bestaan, dan werd er wel geluisterd naar de kiezer. Echter hebben vrijwel alle partijen maling aan de fake stemmer. Men wordt overigens niet gekozen doch aangewezen door de elitaire junks behind te scenes, waaronder Unilever, ABN, ING en andere instituten die er voor gezorgd hebben dat er een crisis is sedert 2007/08. Inderdaad, de crisis duurt thans nog voort, alleen is de illusie dat die er niet is. 

                                                                

Hierboven de Ultra-corrupte crimineel en voormalig VVD-Misdaadgroep lid Gerrit Zalm, lacht heel zwakzinnig en silent Nederland uit!! DSB is bestolen dankzij deze top-crimineel.  Rechts: diverse krantenkoppen schandalen met criminele bankiers van de onderwereld (zie ABN AMRO, ING, SNS, etc) die corruptie mooi vinden.

Enfin, óók Forum voor Democratie is niet perfect, maar waar zij de vinger op de zere plek zetten, is het feit dat vrijwel alle partijen - van de VVD-Misdaadgroep tot de Christen Unie/SGP inteeltpartijen, en van D666/DDR66 tot de Partij van de Asocialen, het zijn allemaal corrupte fake  ''volks''vertegenwoordigers. Ze vertegenwoordigen namelijk en uiteraard wel hun - De Elite! De 1% inteeltkliek die al eeuwenlang de kiezer voor de gek houden, maar ook minderbedeelde en de middenklassers. Op het moment dat een fake en tevens corrupte premier als Mark Gay Rutte opstapt, krijgt hij vanzelfsprekend en zonder te solliciteren (!) een topbaan bij bijvoorbeeld Bru$$el (Brussel). Zoals PvdAsocialen  Frans Timmermans of leugenaar en verrader Jeroen Dijsselbloem de zwakzinnige.  Daarnaast zorgt deze elitaire  inteeltkliek ook voor onrust door allerlei neppe ''vluchtelingen'' binnen te halen, de echte zitten dikwijls te Griekenland of Turkije namelijk. Ze worden binnengehaald en krijgen per aankomst €10.000,- cash! Een mooie gratis huisvesting, zonder ingeschreven te staan, gratis geld en ze worden zeer goed verzorgd. Dit is weer tegen de zere been van de burger alhier, want die staan niet voor niets meer als 16 jaar (!) ingeschreven om eindelijk een fatsoenlijke 30m2 huisje te krijgen. Dit is natuurlijk gedaan met een welbekende Engels gezegde: ''Divide them and rule/conquer them''. Verdeelt en heers politiek, dat afstamt uit het voormalig Britannia. Daar zette ze links tegenover rechts, zoals nu met FvD jegens GroenLinks, en de armen tegen elkaar, zwarte pietenconflict, etc, etc. In de VS natuurlijk met de KKK vs de Black Life Matters (ALL LIFE MATTERS), en gaat zo door.

Hieronder de zoon van een puissant rijke diamantenhandelaar en tevens zéér corrupte leugenaar en crimineel Lodewijk A(SS)cher/Asscher.  Is tezamen met de zéér corrupte Diederik Samson de zwakzinnige imam verantwoordelijk voor diverse criminele wetten jegens minderbedeelden en ouderen met wetten als ''Kostendelersnorm'', ''Participatiewet'', ''Studentenlening'' (-en afschaffing van stufi voor HBO'ers en WO'ers) en last but not least: afschaffing van helmloze snorfietsers in regio Amsterdam, tezamen met de diabetes bolle Sharon Dijksma!

Pvda (Partij van de Asocialen) is er enkel voor de ultra corrupte rijken en niet voor de arbeiders en armen/ouderen. Trap niet in de walgelijke en leugenachtige grapjes van deze KUT partij! Meer of minder PvdAsocialen? MINDER, MINDER, MINDER!!!Globale economische catastrofe!

Waarom? Omdat de elite geen eenheid wil, zij willen onrust, verdeeldheid en haat creëren tussen de domme koeien met een IQ van 29. Want als je toch logisch je denkcapaciteiten gebruikt, dan zie je toch dat het voor geen kant klopt? Waarom worden er vandaag de dag alsmaar oorlogen gevoerd, belastingen die verhoogd worden, BTW verhogingen, renteverlagingen op spaargelden, etc, etc, etc. En straks natuurlijk tussen 2019 en 2020 een gigantische bubbel c.q. globale economische crisis, dankzij deze 1% elite. Dan zul je pas wakker worden, want dan heb je amper een bed om op te slapen, laat staan je €200.000,- spaargeld! Dan zul je geen boterham met pindakaas vreten doch de stront, mest en afval bij de bomen!


Niet de burgers zijn de criminelen en probleem, maar de elite. Niet een Willem Holleeder, maar Lodewijk ASScher, en niet de kruimeldief, maar Rob Jetten de fake geprogrammeerde robot die alleen onzin uitkraamt in het belang van zijn elitaire gay-vriendjes. Die besteelt de vast majority (grote meerderheid) in heel het land (98%)! Geen domoor die dan besluit op te staan tegen dit onrecht. Opstaan en schelden tegen fake asielzoekers, heeft ook geen nut, want die hebben niet de capaciteit om naar Nederland of elders toe te gaan, maar zijn veelal zélfs met de vliegtuig expliciet hier naar toe gehaald door de gehele corrupte Tweede Kamer. Op papier zul je vast zien dat de PVV er tegen was, maar dat is klinkklare onzin, want ook de PVV heeft geen moer te vertellen. Ook zij krijgen een grote script die zij moeten navolgen. Als men dat niet doet, zie wat er gebeurd is met wijlen Fortuyn, dan hangt men of word hij/zij als gek neergezet. Terwijl de echte psychopaten zonder empathie in de Tweede Kamer zitten, maar ook de Eerste Kamer, Burgemeesters, Gemeenteraden etc, etc. De zwakbegaafde morons van de PVV, dikwijls analfabeet met een IQ van 23, zijn zo oerdom dat ze niet eens door hebben wat het echte probleem is. Wie heeft die (veelal) fake ''vluchtelingen'' binnengehaald? Juist ja, de elite, de bankiers, de corrupte Tweede Kamer, dus niet links alleen!

Illegale landeninvasie!

In de tussentijd valt men doodleuk landen binnen, ons kut corrupte land (regime te Den Haag!!) aan de voorste rij om de anus van AmeriKKKa schoon te likken en met alle gevolgen van dien, zie Irak (2003) (olie), Afghanistan (heroïne), Syrië (olie/gas), Libië (olie), Venezuela (grootste olievoorraad ter wereld!) en ga zo door!  De JA knikkende zwakzinnige kut Arabieren te Saudi-Barbarië, Qatar, Kuwait, Verenigde Arabische Evils zullen natuurlijk niet binnengevallen worden, nooit en ten nimmer; zij zijn immers sinds jaar en dag máár poppetjes van de elite. Dat geldt overigens ook voor (derde wereld)- landen zonder grondstoffen waaronder Turkije, Marokko, Indonesië, etc, etc. De fake ''islamitische'' wereld is zelfs zo corrupt en nep, dat ze niets met welk geloof dan ook te maken hebben. Men heeft zich totaal gediskwalificeerd. Niet alleen religieus gezien, maar ook rationeel, empathisch en geestelijk gezien! 


Corruptie gaat nog verder!

De burgers hebben geen privacy, krijgen 'shadow bannen' op diverse ziekelijke social media als Twitter, FAKEbook, etc, en daarnaast bestaat er geen vrijheid van meningsuiting! Vrijheid van meningsuiting stopt daar waar je tegen de zere knieën van de elite aanschopt en waar je hen terecht aan de grote schandpaal nagelt.  Want oh wee als je de terroristische regimes in bijv. Tel Aviv of Washington DC bekritiseert voor de massadoden in Palestina, Jemen. De wapenleveranciers als Lockheed Martin moet namelijk wel overuren draaien, ze staan immers niet voor niets beursgenoteerd! 

Mensenrechten?

De corrupte VS heeft vandaag de dag meer dan 8000 (!) nucleaire wapens! Daar zul je nooit betogingen, demonstraties of debatten over zien, want het is het ''vrije'' VS. Deze zelfde VS heeft tot op de dag van vandaag diverse landen binnengevallen, te veel om op te nomen, dus vandaar dat ik even een mooie, korte impressie geef van de landen die de corrupte Verenigde Staten zoal heeft binnengevallen: 

Vietnam, Japan, Irak, Afghanistan, Venezuela, Chili, Libië, Libanon, Iran, Noord -en Zuid Korea, Rusland (de regime te Moskou die toen als puppet fungeerde),  Sudan, Somalië, Mali, Zuid-Afrika, Jemen, Pakistan, etc, etc, et cetera. En dat is vrij, rechtvaardig, opkomend voor mensenrechten en democratie? Me dunkt, je zult bedoelen: DEMOCRAZY! Stapelgek gezien VS zelf met problemen zit, zie KKK vs de Black Live Matters, zéér hoge inflatie, schulden die de plafond hebben gepasseerd, fake Dollars die alsmaar worden uitgeprint zonder enige waarde, zéér hoge armoedegrens en gaat zo door. Idem dito voor het VK met jaarlijks meer dan 90.000 aan daklozen! Idem dito met Nederland alwaar voedselbanken en het Leger des Heils een gewoonte is geworden dankzij het jarenlang uitknijpen van de burgers!

De geheime satanische New World Ordergroep en de hoofdkwartieren!

Neen, niet Saddam Hussein - die overigens gedurende Golfoorlog de gasbussen van de corrupte en toenmalige vriend VS kreeg om oorlogje te stoken tussen Iran en Irak. Amerika stond er natuurlijk als verdeel en heerser daarbuiten. Behind te scenes gaf de VS bevel om Iran aan te vallen, dan wel marionetten Koeweit, maar plots daarna was de corrupte VS ineens tegen de invasies. Kortom, de welbekende twee gezichten van de VS. Eerst dingen beloven en daarna je van terugtrekken. Zoals het geval met de verzonnen illegale invasie in Irak, met: ''Irak heeft massavernietigingswapens''.  Men kan wel geheel verontwaardigd kijken als er een zielig beeld langskomt van een arm Afrikaans gezin, wat ook te danken is aan het kapitalisme/imperialisme gedurende vorige eeuwen, maar ook thans (zie Mali), maar zolang men niet massaal opstaat tegen het brute geweld wat ons ''vrije'' Westen elders aanricht, zal er geen (absolute) vrede komen. Het ''vrije'' Westen zijn de onruststokers, bemoeien zich met andere landen, infiltreren aldaar in o.a. het knoeien in verkiezingen, etc. Niet Rusland, maar het oh zo ''vrije'' Westen. Het moordcommando/machine genaamd de NAVO is één van de aspecten naar een volledige wereldwijde controle. 

NAVO  op oorlogsvlak      -      Washington DC State;

EURO   op economisch vlak     -     City of London State;

Pedo Vaticaan op religieus vlak       -    Vaticaan State.

Geheel toevallig hebben deze corrupte, geheimzinnige staten een aantal dingen gemeen en daar hoor en zie je niets over terug in de NOS journaal, RTL fake Nieuws:

Zo hebben zij veel gemeen; een eigen politiebestuur, eigen rechterlijke macht, ziekenhuizen en hebben ze niets te maken met de VS, het VK of Italië.

              


Uiteraard wilt de elite dan - als alle landen onder het Rothshild-Empire bewind valt, alles via corrupte Brussel, alwaar men zichzelf kiest als ''volks''vertegenwoordiger gaan besturen. Het gebeurd vandaag de dag al, maar dan is het den extreme.  De burgers in Europa zijn er sinds de intreden van de Euro/NAVO er zeer hard op achteruit gegaan. Euro heeft nooit geholpen, zal nooit helpen en is er enkel voor één doel: de elite rijker maken d.m.v. manipulatie, leugens verspreiden etc.  Het digitaal betalen is eveneens een welbekend aspect van de elite, zo kan men natuurlijk ieder zijn/haar rekening bevriezen als het de waarheid verteld inzake de corrupte elite!

Deze Rothshild-Empire heeft ca. $700.000.000.000.000,- aan vermogen! Dat is 700 triljoen!! En natuurlijk staan ze niet in de corrupte bladen als Forbes, ze beheren de bladen namelijk ook naast de mainstream media als CNN, BBC news, Al Jazeera, NOS Journaal, RTL Nieuws, etc. Als een spin in 't web!

                  
© Copyright Establishment and Illusion